Retur, byte och reklamation
Logga in
        Returer & Byten
Du har rätt att ångra köpet eller byta varan inom 14 dagar från det du mottagit leveransen. Detta förutsatt att varorna är i nyskick och vi kan sälja dom igen. Du får naturligtvis prova varorna för att se att de passar, men var väldigt försiktig med smink, parfym och dylikt. Skor får endast provas inomhus. Alla etiketter och originalförpackningar, så som skolådor, ska skickas med tillbaka. Varan skall återförpackas i sin originalförpackning med tillhörande inne emballage och eventuella tillbehör. Sätt inga adresslappar direkt på varans förpackning utan lägg originalförpackningen i ett annat emballage, exempelvis samma som du mottog beställningen i. Lämna in returen på ett av Post Nord närmaste ombud så spara alltid ditt inlämningskvitto. Vi förbehåller oss rätten att neka Returer/Byten eller ta ut kostnaden av en eventuell värdeminskning om varan hanterats i större omfattning än vad som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Du är ansvarig för varan tills dess att den ankommit till oss, varor som inte kommit fram återbetalas ej.
Det kan ibland ta upp till 14 dagar för en retur att komma till oss och behandlas på vårt lager.
Retur

Du betalar själv returfrakten.
Retur skickas till

World of Fashion AB / 
MISSÄY
JA Wettergrensgata 7
421 30 Västra Frölunda
Sverige


Vi frågor kontakta oss på info@missay.se


Byte
Vid byte så lägger du en helt ny order på de nya varorna som du väljer istället. Har du använt en rabatt vid ditt originalköp hör du av dig till vår kundtjänst så hjälper de dig med justeringen. Återbetalning sker först när vi har mottagit din retur. Inom 10 dagar kommer vi att genomföra återbetalningen. Följ därefter anvisningarna för retur. Vid ett byte är det alltid den nya ordern som skall betalas medans den tidigare korrigeras/återbetalas. Lämna in returen på ett av Post Nord närmaste ombud så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Återbetalning

När vi har mottagit din retur så kommer vi att genomföra återbetalningen inom 14 dagar. Du kommer att bli meddelad via mail när din återbetalning är genomförd.

Faktura: Du kommer att få ett uppdaterat belopp via mail. Vi skickar inte ut en ny faktura, du behåller den fakturan som du får från början.
Kredit- eller bankkort: Du kommer att erhålla motsvarande belopp för returnerade varor justerat med returfrakten insatt på kontot, inom 3-5 bankdagar från återbetalningstillfället.
Direktbetalning: Du kommer att erhålla motsvarande belopp för returnerade varor justerat med returfrakten insatt på kontot, inom 3-5 bankdagar från återbetalningstillfället.
Delbetalning: Din delbetalning kommer att justeras med motsvarande belopp för returnerade varor och justerat med returfrakten.Om du har använt dig av någon rabatt så kommer summan att justeras enligt rabattkodens villkor, varefter du kommer att få en bekräftelse på mail med slutgiltiga summan.

Reklamation

För att reklamera varor, loggar du in på ditt användarkonto på missay.se och följer anvisningarna under “min sida”. I ditt paket medföljer en returetikett, denna fäster du på utsidan av paketet. Uppmärksamma att det kan ta upp till 7 arbetsdagar innan vi registrerar din reklamation. All återbetalning sker vi Klarna. Kontakta dem vid frågor om faktura / betalning. . Om du har fått en skadad vara vid leverans så måste du meddela detta till oss inom skälig tid. Eller om varan har gått sönder innan garantitiden är över så kan du också reklamera varan. Vi står självklart för returen. Lämna in returen på ett av Post Nord närmaste ombud så spara alltid ditt inlämningskvitto.

Avbeställning & Ändring av order

Det går inte att avbeställa en order efter att ordern är slutförd.